Ministria e Energjise

Iluzioni i transparencës

Iluzioni i transparencës

Kur nisa të interesohesha për të siguruar dosjen e plotë të inceneratorit të Elbasanit, një koncension me procedura të paligjshme dhe me shkelje të mëdha,...