Ministria e Mjedisit

Iluzioni i transparencës

Iluzioni i transparencës

Kur nisa të interesohesha për të siguruar dosjen e plotë të inceneratorit të Elbasanit, një koncension me procedura të paligjshme dhe me shkelje të mëdha,...

”Shkrijnë” sërisht HEC-et

”Shkrijnë” sërisht HEC-et

Në fund të muajit janar, për hir të mjedisit, Qeveria tha se“ngriu” të gjitha lejet e HEC-eve në vend. Dy muaj më pas ngrirja ka...