Teatri Kombëtar
Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Gazetari spanjoll Borja Bauzá, në një artikull për portalin The Objective, shkruan për qëndresën e qytetarëve dhe artistëve në mbrojtje të Teatrit Kombëtar dhe jep...

Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Erion Veliaj sulmoi ashpër, në mënyrë rrugaçërore dhe jashtë çdo lloj standarti etik, duke e përçmuar dhe fyer Kastriot Çipin. Veliaj iu drejtua Çipit me fjalët...

1 2 3 9