Monika Kryemadhi
Monika Kryemadhi kërkon falje, por a duhet besuar?

Monika Kryemadhi kërkon falje, por a duhet besuar?

Monika Kryemadhi, kryetarja e sapozgjedhur e Lëvizjes Socialiste për Integrim, pranoi dhe listoi dje të gjithë problematikat e qeverisjes Rama-Meta. Gjatë Konvestës Zgjedhore ku Zonja...

1 2