Naftetar
Rama thirrje naftëtarëve të dalin nga greva

Rama thirrje naftëtarëve të dalin nga greva

Kryeministri Rama i ka bërë thirrje naftëtarëve të dalin nga greva dhe të diskutojnë. Në një postim në Twitter, të premten, Kryeministri shkroi se: “Unë...

Qeveria harron naftëtarët në grevë urie

Qeveria harron naftëtarët në grevë urie

Teksa naftëtarët kanë hyrë në ditën e 14 të grevës, gjendja e tyre shëndetësore u përkeqësua ndjeshëm. Deri më tani, 3 prej tyre u dërguan...

Naftëtarët e Ballshit në grevë urie

Naftëtarët e Ballshit në grevë urie

Naftëtarët e Ballshit nisën grevën e urisë, të hënën, pasi protestat e tyre, në kërkim të pagave të prapambetura, nuk morrën përgjigje nga qeveria. Ata...

1 2