Ndertimet ne Tirane

Teatri i ri kërkon ligje të reja

Teatri i ri kërkon ligje të reja

Të hënën, Kryeministri Edi Rama prezantoi projektin e ndërtimit të ndërtesës së re të Teatrit Kombëtar, i projektuar nga Grupi Bjarke Ingels (BIG)—propozim i cili,...

Kullat e reja që do të ndërtohen në Tiranë

Kullat e reja që do të ndërtohen në Tiranë

[video width="720" height="720" mp4="http://www.exit.al/wp-content/uploads/2018/01/Kullat-V2.mp4" poster="https://www.exit.al/////wp-content/uploads/2017/10/Pallate-ne-ndertim.png"][/video]

Arritjet për mjedisin, 2017

Arritjet për mjedisin, 2017

Në këtë shkrim kryesisht pasqyrohen arritjet e çështjeve, ku shoqëria civile është përfshirë, pasi Qeveria, njesitë vendore dhe çdo institucion e bëjnë vetë bilancin e...

Bumi i betonizimit në Tiranë

Bumi i betonizimit në Tiranë

Sektori i ndërtimit po ecën shumë mirë në Shqipëri. Kjo është në thelb ajo që tregojnë të dhënat e fundit të publikuara nga Instituti Kombëtar...

1 2