numerimi

Numërohen 5129 nga 5199 kuti

Numërohen 5129 nga 5199 kuti

Janë numëruar deri më tani 5129 nga 5199 kuti. Me rezultatin e deritanishëm Partia Socialiste merr 74 mandate, Partia Demokratike 59, LSI 4 dhe PSD...

Ndërpritet numërimi i votave në Kamëz

Ndërpritet numërimi i votave në Kamëz

Numërimi në Kamëz është ndërprerë, si shkak i lodhjes së numëruesve të fletëve të votimit, të cilët kanë kërkuar pushim. Pak më parë u ndërpre...