Obama
Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...

1 vit burg për foton Rama-Obama

1 vit burg për foton Rama-Obama

Shqiptaro- amerikani Bilal Shehu 48 vjeç, i cili pranoi që ka bërë në mënyrë të vullnetshme dhe me vetëdije dhurime dhe kontribute në fushatën presidenciale...