oligarket
Meta, qeveria e blerë nga oligarkët

Meta, qeveria e blerë nga oligarkët

Gjatë tubimit të thirrur për mbrojtjen e Kushtetutës, Presidenti Ilir Meta sulmoi qeverinë duke e cilësuar atë të blerë nga oligarkët. Meta theksoi se qeveria...

Gazetarët e mafias

Gazetarët e mafias

Gazetarët e mafias e shohin përballjen ndërmjet të Mirës dhe të Keqes si një ndeshje futbolli. Nuk ka asgjë nga gazetari si rojtar i të...

Vetëm oligarkët i ndryshojnë benzat…

Vetëm oligarkët i ndryshojnë benzat…

Revista Monitor publikoi para pak ditësh një të dhënë interesante që përshkruan natyrën e vërtet të rritjes së ekonomisë të Shqipërisë, aq shumë të reklamuar nga...