Opozita parlamentare
Opozita parlamentare braktis seancën plenare

Opozita parlamentare braktis seancën plenare

Opozita parlamentare braktisi seancën parlamentare, për shkak se kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, nuk ja ka dhënë fjalën . Ka qënë deputeti Myslym Murrizi i...

Maska e fundit e opozitave pro-regjim 

Maska e fundit e opozitave pro-regjim 

Edi Rama është rimishërim besnik i personazhit tolstojan, kontit Turbin. Ai bashkon në vete dhunë dhe lehtësirë. Tolstoi e bën kontin Turbin që të kryejë...

1 2