Opozita

Testi për opozitën në reformën zgjedhore

Testi për opozitën në reformën zgjedhore

Arritja e marrëveshjes politike ndërmjet regjimit Rama-Veliaj dhe opozitës për kryerjen e reformës elektorale u prit me skepticizëm nga një pjesë e opinionit publik. Të...

Basha premton hapje të partisë për çdo opozitar

Basha premton hapje të partisë për çdo opozitar

Hapje të partisë, përgatitje të propozimit për reformën zgjedhore, programit të zgjidhjes së krizës dhe zgjerim të koalicionit opozitar. Këto ishin disa nga diskutimet që...

Opozita ndërmjet pacifizmit dhe pasivizmit

Opozita ndërmjet pacifizmit dhe pasivizmit

Tërmeti i 26 nëntorit, dhimbja për viktimat dhe vuajtjet e paniku i mijëra shqiptarëve që u goditën nga fatkeqësia kaluan për të paktën një jave...

1 2 3 8