Opozita

KQZ, 6 deputetë të rinj marrin mandatin

KQZ, 6 deputetë të rinj marrin mandatin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i dha sot mandatin e deputetevë gjashtë kandidatëve të radhës nga listat e PD dhe LSI.  - Lefter Maliqi nga PD...

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

Pas shkeljes kushtetuese për të zgjedhur një Prokurore të Përgjithshme të Përkohshme—shkelje “e garantuar” në mënyrë të vullnetshme nga dy ambasadorë të huaj që duhet...

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...

1 2 3