PD
Basha premton hapje të partisë për çdo opozitar

Basha premton hapje të partisë për çdo opozitar

Hapje të partisë, përgatitje të propozimit për reformën zgjedhore, programit të zgjidhjes së krizës dhe zgjerim të koalicionit opozitar. Këto ishin disa nga diskutimet që...

1 2 3 4 5 6 9