PAA

Duka: Rama, CEO i 4-5 oligarkëve

Duka: Rama, CEO i 4-5 oligarkëve

Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka, ka publikuar një reagim ndaj kryeministrit Rama në rrjetin Facebook. Duka tha se Rama ka vetëm llafe dhe...

Kreu i KQZ Biba kundër ankimit të opozitës

Kreu i KQZ Biba kundër ankimit të opozitës

Kreu i Komisionit Qendror Zgjedhor Denar Biba deklaroi sot se Partia Agrare Ambientaliste (PAA) nuk ka të drejtë të paraqesë ankimim në Kolegj Zgjedhor. Në...