Paketa anti-shpifje
Protesta e gazetarëve në foto

Protesta e gazetarëve në foto

Gazetarë, përfaqësues të medias dhe aktivistë për të drejtat e njeriut protestuan dje përpara parlamentit kundër miratimit të dy projektligjeve për median të qeverisë Rama...

Parlamenti miraton paketën anti-shpifje

Parlamenti miraton paketën anti-shpifje

Me 82 vota pro, 13 kundër dhe 5 abstenim, parlamenti miratoi të ashtuquajturën “paketë anti-shpifje”. Ndërhyrjet e debatuara në ligjin për mediat dhe ligjin për...

1234567