Parlamenti
Parlamenti miraton paketën anti-shpifje

Parlamenti miraton paketën anti-shpifje

Me 82 vota pro, 13 kundër dhe 5 abstenim, parlamenti miratoi të ashtuquajturën “paketë anti-shpifje”. Ndërhyrjet e debatuara në ligjin për mediat dhe ligjin për...

KQZ, 6 deputetë të rinj marrin mandatin

KQZ, 6 deputetë të rinj marrin mandatin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i dha sot mandatin e deputetevë gjashtë kandidatëve të radhës nga listat e PD dhe LSI.  - Lefter Maliqi nga PD...

12