Partia Demokratike
Rama leksion opozitës si të veprojë

Rama leksion opozitës si të veprojë

Kryeministri Rama i ka dhënë një leksion opozitarizmi Partisë Demokratike, e cila “po vazhdoi kështu do humbasë edhe më thellë herën e ardhshme dhe do...

1 2