partite politike

Partitë e reja në sistemin e vjetër

Partitë e reja në sistemin e vjetër

Ditën që u zgjodh president i Amerikës, Abraham Linkoln, thirri këshilltarët e tij dhe u kërkoi të gjenin një postulat që funksiononte, në ditë të...

Si përfundim, cilën parti?

Si përfundim, cilën parti?

Jemi në prag zgjedhjesh dhe i vetmi ndryshim i prodhuar në sjelljen e votuesve këtë vit është ndoshta fakti se vërehet më shumë se çdo...

12