PD
PD, Mashtrimi i paralajmëruar i Milot-Balldren

PD, Mashtrimi i paralajmëruar i Milot-Balldren

Partia Demokratike ka reaguar për anulimin e koncesionit të rrugës Milot-Balldren. Deputeti Agron Shehaj shprehet se “nuk e anulloi qeveria por denoncimet e opozitës dhe...

1 13 14 15 16 17 31