PD
Doktor, lëri djemtë e tu të shkojnë

Doktor, lëri djemtë e tu të shkojnë

Këtë herë, Sali Berisha nuk mund të fliste pa prodhuar një lajm. Një lajm të dukshëm dhe të bujshëm, siç ishte ai që kapën në...

Cilat qenë mesazhet e Sali Berishës?

Cilat qenë mesazhet e Sali Berishës?

Sali Berisha ka folur dje për herë të parë direkt që nga koha kur debati i brendshëm ka mbërthyer partinë më të madhe të opozitës...

Prova teknike të opozitës: kakarisje hipokrite

Pas shumë pallavrave shterpë, partitë kryesore po përgatiten për t’u përballur me angazhimet e parlamentit të ardhshëm. Në këtë vigjilje parlamentare, u shfaqën sinjalet që...

1 2 3 4 5 6 14