Perballja me komunizmin

Gjyqi Special kundër Agron Tufës

Gjyqi Special kundër Agron Tufës

Agron Tufa dhe Instituti që ai drejton u bënë objekte të një sulmi të organizuar në shtyp nga një armatë njerëzish, kryesisht ish-persekutorë e shërbëtorë...

(Mos) pyet gjyshin!

(Mos) pyet gjyshin!

Një nga pjesëmarrësit e konkursit “Pyet Gjyshërit” vitin e kaluar, e tërhoqi videon konkurruese pak ditë pasi e kishte dorëzuar, me argumentin: “Mendoj se gjyshi...