perdhunim
Jo, djemtë nuk “e kanë kështu”

Jo, djemtë nuk “e kanë kështu”

Sot në mëngjes u zgjova dhe dëgjova se një grua 36 vjeç ishte vrarë nga bashkëshorti i saj, Alket Arapi në Tiranë. Dje, ndoqa lajmin...