Perfshirje e Saimir Tahirit ne trafikun e droges
Elona Gjebrea dy herë mat

Elona Gjebrea dy herë mat

Opinion.al — Elona Gjebrea, ish-zevendësministrja e Brendshme dhe kryesuesja e listës së deputetëve socialistë për Tiranën, u bë personazh i njohur ditët e fundit pasi...

123