Përgjimet Dako-Avdylaj
Pesë gjëra që mësuam nga përgjimet Avdylaj-Dako

Pesë gjëra që mësuam nga përgjimet Avdylaj-Dako

Përgjimet e prokurorisë, të botuara nga gazeta gjermane Bild, japin një pamje dramatike të bashkëpunimit të ngushtë midis kryebashkiakut dhe kryetarit të PS-së Durrës Vangjush...

1 2