Pergjimi i PD
Rama është i vetmi që ka frikë nga Basha

Rama është i vetmi që ka frikë nga Basha

E përditshmja Panorama publikoi dy ditë më parë lajmin, e siguruar nga burime konfidenciale të saj, se Njësia Operative e Policisë së Shtetit ndjek dhe...