Pese kushtet e BE-se
Progres-raporti i KE-së injoron realitetin

Progres-raporti i KE-së injoron realitetin

Më 17 prill, Përfaqësuesja e Lartë e BE-së Federica Mogherini dhe Komisioneri për Zgjerim Johannes Hahn do të vizitojnë Tiranën për të bërë publik Raport...

12