polici
Kapet 1 kg kokainë në Durrës

Kapet 1 kg kokainë në Durrës

Rreth 1 kilogramë kokainë dhe 4 persona u arrstuan nga Policia e Durrësit, te mërkurën, 12 maj. Personat e arrestuar janë Erges Shehi, 30 vjeç,...

123