policia
Perimetri i Aeroportit dhe Vija Mazhino

Perimetri i Aeroportit dhe Vija Mazhino

Pas përfundimit të Luftës së Parë Botërore, Franca, e cila ishte në palën fituese, filloi të ndërtonte një vijë të jashtëzakonshme fortifikatash me bunkerë e...

Protesta e qytetarëve, Tirana rrethohet nga policia

Protesta e qytetarëve, Tirana rrethohet nga policia

Sot, qytetarët do të protestojnë sërish përpara Parlamentit. Ata protestojnë kundër korrupsionit dhe varfërisë që ka kapur vendin. Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e Kryeministrit Rama. Kjo...

1 2