PPP

Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Dy akse rrugore do të ndërtohen dhe menaxhohen nga kompani private, përmes marrëveshjeve koncesionare me Qeverinë Rama. Lajmin e ka bërë publik zëvendësministri i Transporteve...

Paradoksi i financimit bankar të PPP-ve

Paradoksi i financimit bankar të PPP-ve

Pas notave entuziaste të qeverisë Rama që lajmëroi fluksin e madh të investimeve që priten në kuadër të të famshmit “Projekti 1 Miliard Dollar” erdhën...

Ndiq koncesionet…

Ndiq koncesionet…

“Ndiq paratë”, i tha informatori Goja e Thellë Bob Uduordit të Washington Post-it i cili kishte ngecur dhe nuk po arrinte të zbërthente dot skandalin...