Procesi i vetingut
?>
Vetingu, KPK shkarkon prokurorin Arqile Koça

Vetingu, KPK shkarkon prokurorin Arqile Koça

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi sot nga detyra Prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme, Arqile Koça. Sipas trupës gjykuese të përbërë nga Elteda Çiftja, Roland...

Dorëhiqet Prokurori Petrit Fusha

Dorëhiqet Prokurori Petrit Fusha

Prokurori i Prokurorisë së Përgjithshme Petrit Fusha dha sot dorëheqjen. Në letrën e dorëheqjes, Fusha shkruan se "Prokuroria nuk është më vendi ku mund të...

KPA shkarkon anëtaren e KLP Antoneta Sevdarin

KPA shkarkon anëtaren e KLP Antoneta Sevdarin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) shkarkoi nga detyra prokuroren dhe anëtaren e Këshillit të Lartë të Prokurorisë (KLP)  Antoneta Sevdari. Zonja Sevdari nuk arriti...

SPAK, mbyllet afati i aplikimit

SPAK, mbyllet afati i aplikimit

Sot përfundoi afati i aplikimit për Prokurorinë e Posaçme (SPAK), ku aplikuan 27 kandidatëve. Aplikimi i fundit u bë dje nga Anita Jella, Prokurore në Prokurorinë e...

KPK shkarkon prokuroren e Korçës Irma Balli

KPK shkarkon prokuroren e Korçës Irma Balli

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi prokuroren e Korçës, Irma Balili. Vendimi u dha nga trupa gjykuese e përbërë nga Olsi Komici, Suela Zhegu dhe...

1 2 3 15