Procesi i vetingut

Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Manjola Xhaxho, gjyqtare në Gjykatën e rrethit Tiranë , kaloi me sukses procesin e rivlerësimit të figurës, vetingun dhe u rikonfirmua në detyrë. Vendimi për gjyqtaren...

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Siç është bërë tashmë zakon në Shqipëri, diplomatët që janë drejt fundit të mandatit, i zbusin zakonet e tyre diplomatike dhe fillojnë të dalin nëpër...

Prokurorja Fatjona Memçaj kalon vetingun

Prokurorja Fatjona Memçaj kalon vetingun

Fatjona Memçaj, prokurorja e Apelit të Tiranës, kaloi me sukses procesin e rivlerësimit të figurës, vetingun. Vendimi për prokuroren Memçaj u dha sot nga Komisioni...

1 14 15 16 17 18