projektligj

Ndryshon projekligji për kamerat e sigurisë

Ndryshon projekligji për kamerat e sigurisë

Partia Socialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim ndryshuan sot projektligjin për masat shtesë të sigurisë publike, njohur si projektligji për kamerat e sigurisë. Në projektligjin...

Miratohet ligji i vetingut

Miratohet ligji i vetingut

Ligji i vetingut u miratua sot në Kuvend vetëm me votat e mazhorancës. Ky ligj rregullon mënyrën se si do të bëhet rivlerësimi i gjyqtarëve...

1 2 3 4 6