projektligj
Meta si xhonglier me biznesin

Meta si xhonglier me biznesin

Ka rreth dy muaj që Ilir Meta ka ndërmarë një fushatë përmirësimi imazhi për t’u larguar nga pozicionet radikale të marra nga qeveria Rama dhe...

Miratohet buxheti i vitit 2016

Dje, u zhvillua një seancë maratonë në kuvend. Në seancë u miratua projektligji i “Buxhetit të 2016” dhe u hodh poshtë kërkesa për hetimin ndërkombëtar të...

Mjete sigurie për ambjentet publike

Dje, në parlament është paraqitur projektligji i ri për sigurinë publike. Ambjentet publike, apartamentet dhe një kategori e caktuar e bizneseve duhen të pajisen me...

Rriten kontributet pёr disa profesione tё lira

Personat e vetëpunësuar, të cilët ushtrojnё njё profesionë të lirë do tё paguajnё 23,813 lekё nё muaj pёr sigurimet shoqёrore. Kёto profesione të lira janё:...

1 3 4 5 6