protesta e 18 shkurtit
Letër e hapur drejtuar Fatos Lubonjës

Letër e hapur drejtuar Fatos Lubonjës

Përsëri, me koherencën logjike që gjithmonë dallon mendimet tuaja, në artikullin tuaj “Si e mbështes protestën?” keni hedhur në letër, në mënyrë  të qartë dhe të...

I pari që kryen vetëvrasje, fiton

I pari që kryen vetëvrasje, fiton

Pas protestës  të suksesshme të së shtunës, "qytetarët e zemëruar" të Partisë Demokratike vazhdojnë të takohen nën tendë. Disa herë në ditë kreu i PD-së...

Të rinjtë protestojnë me serenata e qirinj

Dhjetra të rinj nga qyteti i Korçës i janë bashkuar protestës së opozitës. Dje në mbrëmje ata protestuan me serenata, përpara kryeministrisë. Po ashtu, të...

12