Protesta e opozitës
?>

Përfundon protesta e gjashtë e opozitës

Përfundon protesta e gjashtë e opozitës

Mijëra qytetarë morën sot sot pjesë në protestën pesë orëshe përpara parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë Tiranë. Njësoj si në pesë protestat e para, edhe...

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi dje se të gjitha partitë kryesore do të humbisnin afatin për të dorëzuar listën për anëtarët e Komisioneve të zonave...

Fundi i alibive

Fundi i alibive

Propaganda qeveritare punon prej gjashtë vitesh me dy mesazhe të ndryshme, here-herë edhe kontradiktore, drejtuar dy grupimeve të ndryshme votuesish. Militantëve të zjarrtë dhe më...

1 2 3 5