Protesta e opozitës
Opozita proteston duke marshuar në Tiranë

Opozita proteston duke marshuar në Tiranë

Opozita po proteston përpara Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë. Një pjesë e protetsuesve kanë hedhur shashka dhe tymuese në oborrin e Drejtorisë së Policisë. Ndërsa...

Rama, Basha — Reagimet pas protestës

Rama, Basha — Reagimet pas protestës

Sot, kanë dhënë konferenca për shtyp Kryeministri Edi Rama dhe Kryeopozitari Lulzim Basha. Në konferencën e tij të zhvilluar në drekë, Kryeministri i bëri thirrje...

1 2 3 4 8