Protesta e opozitës
Përfundon protesta e gjashtë e opozitës

Përfundon protesta e gjashtë e opozitës

Mijëra qytetarë morën sot sot pjesë në protestën pesë orëshe përpara parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë Tiranë. Njësoj si në pesë protestat e para, edhe...

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

PD e LSI nuk dorëzojnë listat për KZAZ-të

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi dje se të gjitha partitë kryesore do të humbisnin afatin për të dorëzuar listën për anëtarët e Komisioneve të zonave...

1 2 3 4 5 7