Protesta e opozitës

Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Partia Socialiste po bën ç’është e mundur që protestën e opozitës më 26 maj ta banalizojë si një “protestë të Babales” , por njëkohësisht “Babales”...

A ka realisht përplasje në PD?

A ka realisht përplasje në PD?

Disa deklarime publike të pak deputetëve të PD-së dhe disa debate në grupin parlamentar të saj janë shndërruar në sagën e re mediatike në Shqipëri....

1 5 6 7 8