Protesta e studentëve
Megjithatë POLITIKE është

Megjithatë POLITIKE është

Debati më i madh lidhur me protestën e studentëve, përtej të tjerave, gjatë ditëve të fundit ka qënë pjesa : ‘’politike’’ apo ‘’jopolitike’’. Situata aktualisht...

dje, 12:26
Leksioni që po japin studentët

Leksioni që po japin studentët

Refuzoj të jem e ardhmja, Që nga sot do jem e tashmja! Studentët, Dhjetor 2018 Me anë të protestës së këtij dhjetori, studentët po japin...

Kur të rrëzon propaganda jote

Kur të rrëzon propaganda jote

Propaganda ka qenë suksesi dhe shpëtimi më i madh i kësaj qeverie për vite me radhë. Me anë të saj janë fshehur dhe janë hedhur...

Studentët protestojnë përpara Kuvendit

Studentët protestojnë përpara Kuvendit

Pasi grupe studentësh kanë kaluar natën përpara Kryeministrisë dhe Ministrisë së Arsimit, sot studentët do të protestojnë përpara Kuvendit, ku dhe do të zhvillohet seanca...

1 2 3 4