Protesta e teatrit
Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Gazetari spanjoll Borja Bauzá, në një artikull për portalin The Objective, shkruan për qëndresën e qytetarëve dhe artistëve në mbrojtje të Teatrit Kombëtar dhe jep...