Protesta në Rumani
Rumunët nuk i ndezin më shqiptarët

Rumunët nuk i ndezin më shqiptarët

Rumania ka më shumë se një javë që zjen nga protestat masive të organizuara nga emigrantët dhe aktivistet e shoqërise civile. Pamjet dramatike të policëve...