Protesta

Qytetarët ulen në sheshin përpara Parlamentit

Qytetarët ulen në sheshin përpara Parlamentit

Protesta e qytetarëve e thirrur nga opozita vazhdon e qetë. Manifestuesit janë ulur në sheshin përpara Parlamentit. Më poshtë mund të ndiqni live protestën: https://youtu.be/ceQBXAFxxbE

Protesta e qytetarëve, Tirana rrethohet nga policia

Protesta e qytetarëve, Tirana rrethohet nga policia

Sot, qytetarët do të protestojnë sërish përpara Parlamentit. Ata protestojnë kundër korrupsionit dhe varfërisë që ka kapur vendin. Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e Kryeministrit Rama. Kjo...

Francë — Qytetarët përplasen me policinë

Francë — Qytetarët përplasen me policinë

Qytetarët francez kanë protestuar sot sërisht në rrugët kryesore të Parisit kundër rritjes së diskutueshme të taksave të karburantit dhe përkeqësimit të gjendjes ekonomike. Protestuesit,...

1 2 3