PS

Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria socialiste duket se po përgatitet të prezantojë votimin elektronik, online dhe përmes postës në zgjedhjet e vendit. Pasi, PS testoi sot për herë të...

Socialistët: Zgjedhje në vitin 2021

Socialistët: Zgjedhje në vitin 2021

Zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri do të zhillohen më 2021. Kështu shkruhet në rezolutën e dorëzuar në Kuvend sot nga shumica socialiste. Kjo rezolutë konfirmon...

1 2 3 4 8