Qeveria Rama

Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Qeveria drejt dhënies së dy rrugëve me koncesion

Dy akse rrugore do të ndërtohen dhe menaxhohen nga kompani private, përmes marrëveshjeve koncesionare me Qeverinë Rama. Lajmin e ka bërë publik zëvendësministri i Transporteve...

Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Publicisti dhe opnionisti Fatos Lubonja, në një shkrim për gazetën Panorama, flet për lidhjet e Qeverisë Rama me krimin dhe nevojën e tij për të...

Ndiq koncesionet…

Ndiq koncesionet…

“Ndiq paratë”, i tha informatori Goja e Thellë Bob Uduordit të Washington Post-it i cili kishte ngecur dhe nuk po arrinte të zbërthente dot skandalin...

Kapja e shtetit, e shoqërisë dhe e tregut

Kapja e shtetit, e shoqërisë dhe e tregut

Falë mbiprodhimit të kanabisit gjatë viti 2016, më shumë se të vërë në zbatim një strategji të ndryshimit, qeveria Rama dhe Ministri i Brendshëm Xhafaj,...

1 2 3 4 5 9