Qeveria Trump

Përplaset rrjeti CNN dhe Presidenti Trump

Përplaset rrjeti CNN dhe Presidenti Trump

“Nuk është puna e CNN të përfaqësojë Shtetet e Bashkuara të Amerikës në botë. Është e jotja. Puna jonë është të raportojmë lajmin. #Faktet të...

Vendimet e para të Presidentit Trump

Vendimet e para të Presidentit Trump

Presidenti i ri i SHBA-ve Donald Trump, menjëherë pas inaugurimit, ka nënshkruar vendimet e tij të para. Urdhri i tij i parë, më 20 janar,...