Qeveria

8 pritshmëritë e Ramës për vitin 2020

8 pritshmëritë e Ramës për vitin 2020

Kryeministri Edi Rama përmblodhi sot të gjitha çështjet që i kanë trazuar qeverisjen dhe që do të kenë vëmendje e tij vitin e ardhshëm. Përmes...

Qeveria i heq administratës shpërblimet e fundvitit

Qeveria i heq administratës shpërblimet e fundvitit

Kryeministri Rama ka vendosur t’u heqë punonjësve të administratës shpërblimet e fundvitit. Përmes një vendimi, të pazbardhur në portalin e Kryeministrisë por të botuar në Fletoren...

1 2 3