Rama
Ndiq koncesionet…

Ndiq koncesionet…

“Ndiq paratë”, i tha informatori Goja e Thellë Bob Uduordit të Washington Post-it i cili kishte ngecur dhe nuk po arrinte të zbërthente dot skandalin...

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...

1 vit burg për foton Rama-Obama

1 vit burg për foton Rama-Obama

Shqiptaro- amerikani Bilal Shehu 48 vjeç, i cili pranoi që ka bërë në mënyrë të vullnetshme dhe me vetëdije dhurime dhe kontribute në fushatën presidenciale...

Rama, Basha dhe Meta i flasin qytetarëve

Rama, Basha dhe Meta i flasin qytetarëve

Sot në mbrëmje, tre drejtuesit kryesorë të politikës, Edi Rama, Lulzim Basha dhe Ilir Meta do të flasin për çështjet e ditës në tre kanale...

12345