Reforma në Drejtësi
KPK shkarkon prokurorin e Apelit Edmond Hyka

KPK shkarkon prokurorin e Apelit Edmond Hyka

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra prokurorin e Apelit të Tiranës Edmond Hyka, për shkak të problemeve me pasurinë. Vendimi u mor nga...

KLGJ themelon Gjykatat e Posaçme

KLGJ themelon Gjykatat e Posaçme

Këshilli i Lartë Gjyqësor vendosi ngritjen e Gjykatave së Posaçme, të shkallës së parë dhe të apelit kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Në mbledhjen...

1 2 3 4 5 42