Reforma në Drejtësi
Fillon zbatimi i reformës në drejtësi

Fillon zbatimi i reformës në drejtësi

Të hënën, Kuvendi shpalli vendet bosh dhe ftoi në një proces të hapur pesë kandidaturat nga publiku për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor (KLG)...

Të varur nga “vetingu”

Të varur nga “vetingu”

Të gjithë ato të cilët ndjekin zhvillimet politike në Shqipëri, po bashkëjetojnë këto ditë me “vetingun”. Një fjalë e fshehtë e cila kohë më përpara...

Përkthimi sekret i ligjit të vetingut

Përkthimi sekret i ligjit të vetingut

Gjatë ditëve të fundit është diskutuar shumë për përkthimin e “gabuar” të ligjit vetingut në anglisht të dërguar në komisionin e Venecias nga Gjykata Kushtetuese....

Hyn në fuqi ligji i ri për Prokurorinë

Hyn në fuqi ligji i ri për Prokurorinë

Ligji “Për organizimin dhe funksionimin e Prokurorisë” i cili hyri në fuqi sot, zvogëlon kompetencat e Prokurorit të Përgjithshëm. Tashmë Prokurori i Përgjithshëm nuk ka...

1 43 44 45