Reforma në Drejtësi
Të varur nga “vetingu”

Të varur nga “vetingu”

Të gjithë ato të cilët ndjekin zhvillimet politike në Shqipëri, po bashkëjetojnë këto ditë me “vetingun”. Një fjalë e fshehtë e cila kohë më përpara...

Përkthimi sekret i ligjit të vetingut

Përkthimi sekret i ligjit të vetingut

Gjatë ditëve të fundit është diskutuar shumë për përkthimin e “gabuar” të ligjit vetingut në anglisht të dërguar në komisionin e Venecias nga Gjykata Kushtetuese....

Hyn në fuqi ligji i ri për Prokurorinë

Hyn në fuqi ligji i ri për Prokurorinë

Ligji “Për organizimin dhe funksionimin e Prokurorisë” i cili hyri në fuqi sot, zvogëlon kompetencat e Prokurorit të Përgjithshëm. Tashmë Prokurori i Përgjithshëm nuk ka...

1 47 48 49